20 Ocak 2013 Pazar

Fenerbahçe ile Sanica Boru Elazığspor 2:2


Süper Lig 2012-2013 sezonu 18. hafta karşılaşmasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaFenerbahçe ve Sanica Boru Elazığspor karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Gökhan Gönül, Egemen, Serdar Kesimal, Caner Erkin orta sahada; Cristian, Salih Uçan, Mehmet Topal forvette ise Kuyt, Sow, Krasic 11'i ile maça başladı.

Sanica Boru Elazığspor ise karşılaşmaya kalede Ivesa savunmada; Orhan Ak, Bilica, Sedat, Adem orta alanda; Marvin, Mustafa Sarp, Köksal, Serdar forvette ise Sane, Jervis 11'i ile sahaya çıktı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Sanica Boru Elazığspor 9. dakika Jervis'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Adem sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Jervis kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Sanica Boru Elazığspor 26. dakikada Köksal ile 2. golü buldu. Serdar sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, arka direkte Köksal gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe, Moussa Sow'un 69. dakikada attığı golle fark 1'e indi. Sow altıpas içinde Orhan Ak'ın ayağındaki topa vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 90. dakikada Mehmet Topal'ın attığı gol ile durumu 2-2 yaptı.

Maç skoru: Fenerbahçe 2-2 Elazığspor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder